Lise Askvik
Skråblikk

Vi trenger alle noen fans…

Published on: januar 3, 2016 at: 19:14
2 kommentarer

Alle mennesker trenger å bli tatt vare på, bli sett, hørt og tilhøre et fellesskap. Kjendisstatus sikrer beundring og plassen i flokken. I gamledager ble man livsvarig kjendis av å stå på scenen, siden tok flimlerretet og tv over. Nå er det youtube som gjelder.

2016-01-03 18.48.50

For å bli kjendis på nettet er det gaming som gjelder. Og aldersgrensen på youtube er ikke-eksisterende. Dette er stort sett unge gutters arena. De store heltene har navn som Kime Plays, Preston Playz, Daniel Lange Plays og Extra Plays MC. De beste blant dem har følgerskarer som teller flere millioner unge nettspillere. Mange norske barn er også å se, og disse to kara kastet seg på for et par måneder siden. Navnet de bestemte seg for er «Richard og Peder Plays».

Nå har også de oppnådd sitt mål for 2015. «Det `e heilt sjukt ka vi har oppnådd!» Det slår meg, når jeg humrer meg gjennom denne videoen, at lykken ikke nødvendigvis er så langt unna. Det gjelder bare å sette seg lave nok mål.

Nå har jeg bidratt med mitt og blitt subscriber, kanskje du også vil?
Og nei, jeg kjenner ingen av dem – ei heller de sikkert stolte foreldrene eller andre i deres krets – jeg er rett og slett bare sjarmert og fascinert. Er du?

Se selv her.

Del

Kommentarer (2)

  1. Henriette A. Flakstad

    Takk for flott omtale av min sønn og kompisen hans! Veeldig stolt mamma ja!

    1. Hihi, det forstår jeg! De er hypersøte!
      Inn og se folkens, og meld deg gjerne som subscriber 🙂

Write a Reply or Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.