Lise Askvik
Skråblikk

Hjelp, jeg blogger!

Published on: oktober 24, 2015 at: 20:32
3 kommentarer

Er du en rutinert bloggleser -eller nybegynner som meg?
«Jøss, er ikke blogging helt 2013, da?» svarte jeg da jeg nylig ble spurt om ikke jeg skulle i gang snart. Jeg hadde aldri vurdert å begynne å blogge.

Men så, i oktober møtte jeg Ørjan Burøe i en tv-innspilling. Han begynte å skrive daglig for et halvt år siden og han fortalte inspirerende om hvor gøy det er. Jeg begynte å følge oppdateringene hans, på en underholdende hverdagsblogg med skråblikk på livets underfundigheter. Jeg humrer og hygger meg mens jeg leser, og så utvider jeg horisonten til også andre bloggere. Dette er jo både nyttig og kjempegøy!
Jo, dette vil jeg også gjøre!

Jeg er blitt beskyldt for å være «kronisk meningsytrende» -og det er helt sant. Nå har jeg har ti måneders permisjon fra mitt kjære P4, og ingen meggesendinger å bryne meg på sammen med hele Norges sjefmegge og min åndsmor, Astrid Gunnestad. I august i år satte vi oss i bilen, mannen min, sønnen vår og bikkja vår -og vi satte kursen mot sør. Etter en uke var vi fremme på Sicilia. Her skal vi bo til juli 2016. Dette året gir meg nye muligheter, tid og tankerom. Tid til å lære italiensk, til å hvile. Til å skrive – tid til å blogge!

Nå som jeg ikke har daglige sendinger på P4 skal bloggen få være mitt vindu mot verden. Og jeg håper å få øye på deg! Du må veldig gjerne komme med ris og ros, gjennom kritikk og dialog blir bloggen bare bedre, og vi må tåle å bryne oss litt!

PS: Hvis du lurer, så vil bloggen min ikke inneholde betalt omtale:
Hvis jeg har noe å skryte av, så deler jeg kun fordi jeg virkelig mener det.
– Og det jeg setter i vrangstrupen vil jeg omtale uten skånsel -også dét helt uten vederlag…
I morgen skal du få vite hvorfor ingen vanlige folk bør ha konto i DNB.

Og hva denne gjengen gjør til sengs får du også lese på bloggen…med tid og stunder. 2015-10-07 00.54.32

 

Del

Kommentarer (3)

  1. Så utrolig gøy. Jeg digger deg og gleder meg til å følge bloggen din

  2. Jannetove

    Dette blir spennende å følge.

  3. Jeg gleder meg veldig <3
    Har mer eller mindre fulgt deg i en del år!
    Du er ei sprudlende flott venn !

Write a Reply or Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.