Lise Askvik
Uncategorized

Jeg tjuvstarter min egen blogg…

Published on: oktober 21, 2015 at: 16:16
37 kommentarer

…for å fortelle at jeg bor på Sicilia dette året -frem til juli 2016- og nå drar jeg hjem for å holde et nytt meggeshow med hele Norges sjefmegge på fredag. Det skal ikke på lufta dessverre, vi skal underholde for omlag 200 gladjournalister i Parat Media. Det pleier å bli ellevilt når vi inntar scenen og slipper oss fri – så dette blir gøy!
Eller som Astrid sier: vi skal i hvert fall ha det kjempegøy, så får publikum klare seg som best de kan…

Jeg begynner å blogge på ordentlig når jeg kommer hjem til middelhavsøya på lørdag. Og hvis du vil så kan vi ha fast følge her; fast bloggfølge.
Trygve Hegnar var vår meggegjest i våres men han skal vi ikke trekke inn i showet.

Del

Kommentarer (37)

 1. Heidi Borgvang

  Så gøy det blir å følge deg her! Gratulerer med blogg <3

  1. liseaskvik

   Takk Heidi. Du ble min aller første …knegg! <3

 2. Anita Borgvang

  GRATULERER med blogg !! Regner med at du nå går for å bli «årets blogger»! …..og hvis du ikke blir det så skal jeg med glede finne en annen tittel til deg ! 🙂

  1. liseaskvik

   HAHA! Jeg tror vi må sikte mer mot «årets flopp» eller noe som jeg har en mulighet til å få til! Men takk for tilliten 🙂

 3. Gro Elisabeth Harboe

  Stor gleder meg til å kunne følge deg her:) Savner meggene veldig…

  1. liseaskvik

   Takk, det gleder meg! At du vil følge altså, ikke at du savner… selv om det også er litt vondtgodt å lese. Jeg savner å megge også. Men det er prisen jeg må betale for dette året i paradis.

  2. Hei Lise!
   Gratulerer med «nytt» hjem og ny blogg!
   Gleder meg til å lese og følge din italienske hverdag. Lykke til med alle dine fantastiske prosjekter!

 4. Karin Wilden

  Gratulerer med bloggen!
  Skal følge med!

  1. liseaskvik

   Takk, så hyggelig, Karin!

 5. Jeanin K

  GRATTIS Har i grunn bare ventet på det, men alt til sin tid så nå er vel en slik tid!! Gleder meg vennen

  1. liseaskvik

   Haha! Takk for tilliten – dette kan jo bare bli kaos!

 6. Siri Bakken

  Buongiorno, come stai? (det var det jeg kunne på italiensk!)
  Grattis med ny blogg. Blir gøy å høre om slaraffenlivet på middelhavsøya di 😀 Lykke til med meggegjesteopptreden. Håper publikum overlever 😀 Stooor klem, Siri

  1. liseaskvik

   Knis – takk Siri! Jeg er glad du har medfølelse med den mykeste parten når vi slår til <3

 7. Høyogmørk

  Hallo Lisemor Du blogge = MÅ jo bli bra LiseVi er nok mange som gleder oss til dine «velvalgte» ord….. Lykke tilMvh «Blodfan» Høyogmørk.

  1. liseaskvik

   Takk, godgutt! I Will do my very badst

 8. Anne-Lise Wahl

  Hei 🙂 Gleder meg til å følge deg 🙂 Du er den første bloggern jeg følger. Å jeg savner Meggene,hehe 🙂

 9. YES! Dette blir en fest å følge <3

 10. May-Britt Torp

  Gratulerer så myegleder meg til å følge deg

 11. så spennades gleder meg utrolikt mye å følge din blogg

 12. Tove Pharo Ronde

  Gleder meg til å følge med! Men – jeg har spurt deg før, men ikke fått noe svar…! Hva skyldes dette året på herlige Sicilia? Hva er opplegget? Høres fantastisk ut, men hvorfor? Kos deg videre, – stor klem fra Tove 🙂 PS: Jeg savner også Meggene….

  1. liseaskvik

   Hei du! Svaret kommer her på bloggen snart…følg med

 13. Gratulerer med egen blogg, Lise! Ser fram til å følge den.. Det blir vanskelig å komme seg gjennom dette året uten deg på øret om kveldene, men bikkjene og jeg skal vel klare oss på et vis. Hils masse til Bissniss’en fra oss alle.

 14. Liv Unni

  Gratulerer ! Gleder meg til å følge deg 🙂

 15. Karin Hvoslef

  Så deilig å kunne være i sol og fruktbarhet og generøs virkelighet en hel lang vinter! Følger deg! Hermer følelsen ved å dra til Kreta i julen! .. sitron-tre i stedet for julegran.. 🙂

 16. Endelig en blogger som jeg vil følge. Heier på deg Lise

  1. liseaskvik

   Åh, så hyggelig Monika! Jeg skal forsøke ikke å skuffe 🙂 Men jeg begynner ikke ordentlig før til helgen. Vi «sees»!

 17. Thorbjørg Julianne Michelsen

  Hallo. Så kos da, måtte jo bare innom da vøttø for å lese 🙂 Kos deg masse i Italia, og hilse Astrid fra meg på fredag, klem 🙂

 18. Eneste bloggen jeg kommer til å følge meggene var favoritten min. Eneste var at jeg kjørte bestandig bil når jeg hørte på dere……og har ikke tall på hvor mange ganger jeg holdt på å kjøre av veien. Og jeg ble sittende i bilen til programmet var ferdig. Folk som gikk forbi,trodde vel jeg var gal , der jeg satt alene og hylte av latter… håper du vil nyte dagene du har foran deg

 19. Turid Burgener

  Endelig. Har hørt på dine programmer i mange år. Var helt sjokkert da meggene fortalte at det var siste program. Håper dere gjenoppstår. Ha et supert år i utlendighet 🙂 Jeg skal følge med deg på bloggen.

 20. Kari M. Granly Olsen

  Grattis som blogger, det blir moro å følge- gleder meg!
  Klem fra Kari M.

 21. Så herlig! Gleder meg til å følge deg <3
  Klem fra Anne B

 22. Margerit Berg

  Så gøy! Jeg gleder meg til å følge deg

 23. Lise Yvonne Hagberg

  Gratulerer Lise med en spennende blogg. Dette går bra vettu. Nå hvordan går det med språkkunnskaper? Kan du ikke språket så ta deg et snabb kurs. En greier seg fint med Engelsk, men ogte lurt å kunne litt. Nå skriver du herlige italienske matretter i bloggen din. Et år er tøtt for skolebarn, men barn lærer fort. Lykke til kjære navn søster.

 24. Anne E. Laingen

  Grattis med blogg! Jeg vet jo at den vil bli underholdende, så her skal jeg prøve å holde meg oppdatert.

 25. Lise H. Fjeld

  Så morro å se du har blitt blogger. .å tro meg,du er den eneste jeg følger. Har liksom ikke gått opp for meg hva blogg skal være til. Men med kjentfolk så blir det kanskje litt annerledes. Å Sicilia har min datter bodd i nesten 4 mnd i forbindelse med utdanning. Så blir artig å følge deg 😉 stå på Lise

  1. liseaskvik

   Åh, så hyggelig at også datteren din er her! Og jeg er helt enig..jeg har aldri fatta poenget med blogger. Det er jo faktisk noe så selvsentrert som en «nettavis utgitt av ett og samme menneske». Det er begrenset hvor interessant det kan bli. Men jeg lover å gjøre mitt ytterste for ikke å bli altfor selvsentrert, å skrive om ulike temaaer og more deg som gidder å bruke tid på å lese / se 🙂 Hils datteren din, håper hun trives like godt som oss.

 26. Anne Rust

  Har hørt av Geir at dere skal væra ei stund i Italia. Kos dere der.
  Savner deg på P4:-)

Write a Reply or Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.